برشته کردن جوی دوسر برای این مافین سالم، طعم آجیلی آن را قویتر میکند؛ پوست پرتقال، عطر مرکبات را به این مافین اضافه میکند که در کنار مزه شیرین، ترکیب جالبی تشکیل میدهد.
مواد لازم زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 55 دقیقه زمان کل: 85 دقیقه
جوی دوسر پرک—————یک فنجان گردو ————————————یک سوم فنجان
آرد گندم———————- یک فنجان آرد همهمنظوره ———————–سه فنجان
بذر کتان———————یک سوم فنجان بیکینگ پودر —————————-دو قاشق چایخوری
جوش شیرین—————-نصف قاشق چایخوری نمک ———————————– یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ————–دو عدد شکر قهوهای————————–دو سوم فنجان
باترمیلک———————سهچهارم فنجان آب پرتقال ———————–نصف فنجا ن
روغن کانولا —————–یک چهارم فنجان پوست پرتقال ———————–دو قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ————– -یک قاشق چایخوری خرما ———————–سهچهارم فنجان
طرز تهیه:
-
فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ۱۲ عدد فنجان مافین را با اسپری روغن بپوشانید.
-
یک فنجان جو دوسر و گردو را در دو ظرف کوچک فر پخش کنید (جداگانه). حدود ۴ تا ۶ دقیقه برای گردو و ۸ تا ۱۰ دقیقه برای جو دوسر در فر قرار دهید تا طلایی روشن شود و عطرش بیرون بیاید. در این حین، یک یا دو بار بهم بزنید. سپس آنها را در یک بشقاب خالی کنید تا خنک شوند.
-
در این حین، آرد گندم کامل، آرد همه منظوره، بذر کتان، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه متوسط باهم مخلوط کنید.
-
تخممرغها وشکر قهوهای را در یک کاسهی متوسط بهم بزنید تا یکدست شوند. باترمیلک، آب پرتقال، روغن، پوست پرتقال را اضافه کرده وبهم بزنید. آن را به مواد خشک اضافه کنید وبا یک کفگیر پلاستیکی مخلوط کنید تا مواد مرطوب شوند. خرما، گردو وجو دوسر برشتهشده را اضافه کنید ومخلوط نمایید. با قاشق، خمیر را در فنجانهای مافین بریزید تا تقریبا پر شوند. ۲ قاشق غذاخوری جو دوسر باقیمانده را روی آن بریزید.
-
مافینها را تا زمانی که روی آنها قهوهای طلایی شود اما بافتی نرم و ارتجاعی داشته باشند، در فر قرار دهید (۱۵ تا ۲۵ دقیقه). اجازه دهید ۵ دقیقه درون قالب خنک شود. لبههای فنجان را شل کنید، مافینها را بیرون آورده، روی رک سیمی قرار دهید تا قبل از سرو خنک شوند.